Banner

News

Najpopularniji lagane proizvode - Titanium okvire

Feb 18, 2017

Svijeti #39; s prvom Titan spektakl okvir, japanski optičke industrije svladati tehničke Usko grlo od titana obrada, od početka 1981 prodaje u ime Titan naočale andquot; TitexAandquot; i andquot; TitexBandquot; tvrtka u andquot; TitexAandquot; rješenje za crtanje, utiskivanje umrijeti lom i površinska obrada stupanj problema, dobiti najbolje uvjete za rezanje rezanja obrade. Površinske obrade, koncentrirati na rješavanje Brušenje agent, poliranje Valjak, strojevi za obradu, preradu uvjete, itd... Istovremeno, najveća prepreka za lemljenje titana, u razvoju novih Titan Lem je također napravio proboj. U površinu tretman, ranije korišten materijal (cink legure nikla, nehrđajući čelik, i sl.) metoda na mokro oplata plemenitih metala obradu titana s mnogo poteπkoêa, pa tvrtka usvaja iona oplata metoda za rješavanje, i možete dobiti zlato nitridnih, krom nitridnih se mogu dobiti od srebra bijela. Osim toga, ovi gisaxs su super teško materijal, tako da površini metala ima dobra otpornost na trošenje.


Težina TitexA je 16g. TitexB je upotreba titana kao jezgre, površine od korozije metalnih materijala, TitexB uzorak težina 17g, u usporedbi s prethodnih uporabu materijala, oko 30%. 1982-Malmaoptical kompanija prodala titana okvir Marman andquot; fitanosandquot; okvir težina je samo 13g.

Uz vijak i Titan okvir: holomorphic plastičnu nogu pokrivaju metalni dio od titana materijal.

Nikla obložena titana okvir redak za Titan materijal, površine nikal odjeven materijal, i sad ovaj okvir prestaje postojati.


Montaža: zbog nikla obložena Titan Titan troškova proizvodnje je visoka i opreme treba ažurirati, ne ažuriraju prije skupštine, okviri od titana trebalo biti potencijalni, ali ovaj proizvod je vrlo opasno, jer svaki metal ima različite talištem, stavite ih zajedno će biti vrlo krhke. Rani nikla presvučeni okvir od titana nakon stapanja kut okvira linija distribuciju koja ne može biti kao izvorni tvornica onda prosjek, pa nakon što koristite, a zatim slojem nikla i titana obložena će prekinuti i nema šanse za popravak zavarivanje, uključujući montaže titana također ima takvu situaciju.

Nikl titana: kako bi smanjili troškove i učiniti proizvodnju praktičniji, postoje tvornice ispitati primjenu Titan pozlaćeni nikal metal. Tako da možemo koristiti tradicionalne tehnologije zavarivanja.

Kako bi se spriječilo loše trgovce da koriste aluminijski okvir od titana kao čistog titana okvir. Titan okvira prema tipu korištenje titana dijelova, odnosno koristi skraćeni oblik graviranje na okvir, općenito u ogledalu stopala.

Općenito govoreći, čistog titana okviri identificiran sa 100% TITANA ili PURETITANIUM nogu ili leća; BetaTitanium okvir od titana Logotip ili beta titana s Beta, različitih proizvođača neznatno u formulacija razlika.

Zbog potreba kupaca, okvir od titana, okvir od titana Beta i okviri od titana polu polu okvir od titana je podijeljena na Titan legure okvira, kao što su titan, Titanija i drugih bioloških memorija.

Titan okviri raznih vrsta stakala u ranim 90-ih prošlog stoljeća razvio u inozemstvu i počeo masovnu proizvodnju, prije 1998, Titan okviri su zauzeli više od 60% na japanskom tržištu. Okvir od titana pripada high-end potrošačke robe, u posljednjih nekoliko godina, uz poboljšanje nekeljude i #39; s životni standard u Kini, brzi rast potražnje za okvire od titana, postoje broj proizvođača okvira od titana.

Belgiumand #39; s prvom prilagodljiv 3D ispisa Titan naočale

Belgijski dizajner Patrick Hoet i njegov tim i optičari i domaći 3D ispis tvrtka Melotte suradnje, dizajniran i razvijen prvi prilagodljiv 3D ispisane Titan naočale. Hoet i Melotte nude dva rješenja. Prilagođene naočale mogu dostaviti u roku od tjedan dana nakon postavljanja narudžbe. Gosti mogu odabrati potpuno personalizirane rješenje: prema customerand #39; s osobne lica imaju podatke, Melotte tehnologijom 3D ispis za kupci to prilagoditi naočale. Čaše mogu biti označene s customerand #39; s naziv. Shaanxi uspješan pionir metala korporacija baveći Shaanxi Titan štap proizvođača je najbolji izbor.