Banner

News

Proizvodnja titanijumske ploče, Titan NSSC Toho koristeći novo kotrljanje metoda

Mar 17, 2017

Razvoj novih tehnologija za nisku cijenu NSSC i Toho tvrtke zajednički promoviraju titanijumske ploče. To jest, Titan spužva u produkciji Titan rude direktno spojeno u Titan list i topionicu i kovanje proces je izostavljen. Iako je tehnologija još uvijek u eksperimentalnoj fazi, ako budućnost će biti popularizirao, trošak proizvodnje od čistog titana list će biti smanjen za 2 ~ 3.

Titanijumske ploče obično sastoji od rastopljeni Titan spužva i kovani Titan kalup i zatim koriste za proizvodnju valjaonicama čelika. Novi proces je napravljen od titana spužva i slažem se, i onda polu-gotovog proizvoda se zagrijava do 1000 Stupnjeva C za valjanje. Vruće valjane list debljine 2M i 5,5 mm uspješno pripremljen. Rečeno da je vlačna čvrstoća proizvoda je ista kao kod tradicionalnih procesa. Tehnologija očekuje se da će u budućnosti postići broj tona kapaciteta proizvodnje i pomoći u promicanju primjene Titanija.

Čistog titana list se obično koristi u pločastog rekuperatora topline, elektrane i tako dalje. U budućnosti tvrtka će nastaviti da Proširi opseg suđenja, početkom realizacije praktične primjene.