Banner

News

Titanijumska legura je bila urađena da radi sa kratkim trakom

Mar 02, 2018

Dugmad prsta od titana legure pomogla je kineskom plejeru WuDajing osvojiti prvenstvo

Na kratkim utakmicama u finalu ping-a na zimskim olimpijskim igrama u Pingchangu, kineski igrač Wu Dajing osvojio je šampionat na skijašoj stazi brzine 500 metara i prekršio svetski rekord, osvojio prvu zlatnu medalju kineske delegacije u zimskim utakmicama Pingchanga. talenti i nivoi, sportska oprema je takođe važan faktor i utiče na performanse turnira.


blob.png


Kineski tim za kratke staze za skokove sa kliznim stazama koristio je dugme kratkog stezanja za brzu kliznu brzinu, to je kitajska Huashu tehnologija visoke tehnologije koja koristi patent za 3D rešenje za štampanje metala i prilagođena je za sportiste.


blob.png


Na sportskom polju, mali taster sa kratkim prugama brzim prstom može pomoći sportistu da smanji trenje leda dok savija led. U prošlom takmičenju, kratki prugac za skakanje sportista se odnosi na osnovnu upotrebu kopčane smole ili želatine . HuaShu visokotehnološki centar usvojio je metalna 3D rešenja za štampu, prema kratkoj traci klizačkom timu sviraju veličinu prstiju, prilagođenu prstom od prstena od titanijum legure od 9 seta.


blob.png


U poređenju sa tradicionalnim smanjenjem prsta, 3D štampanje legure titana odnosi se na gubitak težine od 40%, što je lakše i korisnije za nivo performanse; Hrapavost površine je manja od 2 mikrona i otpornost na trenje je manja. Prilagođeni za svakog sportista, udobno nositi, prstima prstima.


blob.png