Ceremonija otkrivanja Xi'an Baotai New Material Technology Co., Ltd., bila je potpuni uspjeh

Dana 11. novembra, u zoni ekonomskog razvoja Xi'an održana je ceremonija otkrivanja kompanije Xi'an Baotai New Material Technology Co., Ltd. Li Wei, zamjenik generalnog direktora Shaanxi Nonferrous Metals Holding Group Co., Ltd., i Wang Wensheng, sekretar odbora stranke i predsjednik Baotai Group-a i predsjednik Baotai Group-a, otkrili su osnivanje nove kompanije. Jia Shuanxiao, generalni direktor Baotaija, predsjedao je ceremonijom. Svečanosti je prisustvovalo više od 100 čelnika Baotai grupe i gostiju iz okolice Xiana.


Zhang Duhuai, izvršni direktor i generalni direktor New Materials-a, predstavio je kompaniju gostima koji su prisustvovali ceremoniji. Kazao je da se kompanija za nove materijale uglavnom bavi istraživanjem i razvojem, proizvodnjom, prodajom proizvoda od legura titana i titanijuma, tehničkim savjetovanjem i uslugom na licu mjesta i prodajom ostalih metalnih materijala. Kao prodajni centar Xi'an spot Baotai-a je i prihvatni centar Baotai-a. Baotai nije samo prozor pružanja usluga prodaje u Xijanu, već i most i spona za Baotai. Rekao je da kompanija za nove materijale treba dobro iskoristiti ulogu servisne stanice i stanice za vezu i dati dužni doprinos razvoju „dvostupanjskih“ strateških razvojnih ciljeva grupe „Baotai Group“ i razvoju „finih vojnih proizvoda i živih civilnih“ proizvodi ".


Kasnije je govorio Lei Rangqi, zamjenica sekretara komiteta stranke i generalni direktor Baotai Grupe i zamjenik predsjednika Baotai grupe. Rekao je da Xi'an, kao važan grad čvora "Pojas i put", ima veliki broj vojnih industrijskih preduzeća i naučno-istraživačkih instituta koji igraju važnu ulogu u vazduhoplovstvu, vazduhoplovstvu i brodovima. Ceremonija otkrivanja bit će novo polazište za Baotaijevu uslugu nadogradnje. Nadamo se da će nova kompanija za materijal moći široko kontaktirati kupce, preuzeti inicijativu da usluži kupce, kvalitetno uslužiti kupce i izgraditi tranzitnu stanicu za Baotaijeve usluge visoke kvalitete.


Na ceremoniji su predstavnici kompanije AVIC Metal Material Physics and Chemical Testing Technology Co., Ltd., Venus International Hotel i Zhang Duhuai, predstavnik kompanije New Materials, potpisali ugovor na mjestu događaja i postigli dobar početak.


Nakon ceremonije otkrivanja, vođe i gosti koji su prisustvovali događaju posetili su kompaniju novih materijala. Wang Wensheng rekao je da je uspostavljanje Baotai Xi'ana važan korak za Baotai da preduzme dva koraka, prilagodi industrijski raspored i pruži punu prednost prednostima središnjeg gradskog područja. To je također naše tržište usluga, posebno servisnih stanica i veza s kupcima oko Xijana. Nadam se da će svi to smatrati svojim domom, zajedničkim domom i raditi zajedno na stvaranju slavne budućnosti.