Banner

News

Prvi svjetski jahta električna Bućkalica Integriran s dijelovima od titana 3D ispis

Sep 21, 2017

Svijet je prvi električni jahta Bućkalica integrirati sa 3D ispisa Titan dijelova


Nedavno, američka jahta proizvođač Hinckley demonstrirao svjetski prvi "sve električna luksuzna jahta" ". Ekološki inovativnih jahta zove Bućkalica isto tako udružen neki specijalno dizajniranim metalni 3D otisci.

image.png

Bućkalica ima mnogo naprijed izgleda mogućnosti, najupečatljiviji od kojih je da je električna. Opremljen je sa dva motora 80mA i dva BMW I3 litij-Ionska baterija (manje od 4 sata biti puno struje), može postići nulte emisije i gotovo nečujan pogonski. To je impresivan brod 28 metara dug i 6 inča dugo.

image.png


Osim toga, Bućkalica također instaliran neki 3D ispisane Titan dijelovi optimizirati svoje funkcije i stil. Prema Hinckley, oni koriste 3D ispis za stvaranje određene hardverske i konzole detalje koji bi mogao postići oblik i točnost razine tipičnih Proizvodnih tehnologija ne mogu postići".

Trup Bućkalica sastoji od snažan, lagan epoksi kompozitne. Brzina, rečeno je sve električno jahta može postići brzinu 27 mph, ali njegova normalna jedrenje brzina je 10 milja na sat. Uostalom, putnici su jedrenje za slobodno vrijeme, ne brzinu.


Hinckley je rekao da su sada prihvatiti punu električna luksuzna jahta rezervacije, koji bi trebao biti isporučen sljedećeg ljeta.