Banner

News

Titana 3D ispis tvrtka Titomic Australija burze u emisiju Udvostručio

Sep 26, 2017

Prvi show titana 3D ispisa tvrtke Titomic Australija burze Udvostručio


Melbourne na temelju visokotehnološkoj metalni 3D pisač Titomic (ASX:TTT) uvršten je na Australskoj burzi 21. septembra, rezultati svoj debitantski Debi i Udvostručio svoj udio cijena tijekom gubitcima.

Titomic specijaliziran za velike čvrstoće strukturnih Titanske legure, koje mogu biti iskorištene da bi velike, složene metalne dijelove koristi u obrani, Zrakoplovstvo, automobilski, medicinske i građevinske industrije. Titomic dionica je počeo trgovanje u istočnoj vrijeme 11:00 sati u četvrtak, s dionicama diže do 45 centi na prvi dan, više od dionica i nudi obujam od 9 milijuna 50 tisuća dionica 25 centi.


U 22. septembra, Titomic nastavio Uzlazni zamah, zatvorena do 15% u $0,52.


Titomic ima pravo na ekskluzivnom tehnologijom komercijalizacije, tehnologija je Commonwealth of Australia znanost i industrijska istraživanja organizacije (CSIRO) razvile, može poslužiti za visoke kvalitete dijelova 3D ispisa rapid visoke titanijum legura materijala je napredan. Titan Fuzijski proces mogu biti iskorištene da bi invalidska kolica, golf klubova, radilice, ratnih brodova i Kopna motornih vozila.


Predsjednik Titomic Vafiadis Vafi Ardisu (Philip 3D) je rekao da tvrtka izdala je 6 milijuna 500 tisuća dolara vrijedan ipo će se koristiti za izgradnju postrojenja objekata u Melbourneu, budućnost će ugostiti jedan od svjetskih najvećih pisača.

Titomic je proizvodna jedinica može da napraviti dva ciklusa po satu. U odnosu na kvalificirane radnike, Titomic efikasnosti proizvodnje je 4 puta, i može značajno smanjiti troškove proizvodnje. Titomic će omogućiti elektronski roboti u procesu proizvodnje za automatizaciju proizvodnje i poliranje standardni Titan komponenti.


To je izvijestio da 3D tiskanje tehnologija možete koristiti i druge metale ili keramičkih materijala za izgradnju industrijskih razmjera nosive konstrukcije, te nije predmet oblika, veličine ograničenja.

"Imamo tehnologiju ima veliki komercijalni potencijal u višestrukim zatvaranjima i se zalaže za širenje na šire tržište.". "Titomic je vrlo zahvalan svim dioničarima za njihovu podršku," rekao je g...