Banner

News

Ruski znanstvenici izmislili mrežaste Implantati od titana

Oct 31, 2017

              Ruski znanstvenici izmislili mrežaste Implantati od titana


Znanstvenici iz ruske Akademije znanosti u glavnoj bolnici nedavno uspješno razvio mrežaste titanski multifunkcionalni graft je trenutno u Rusiji mnoge kirurške prakse i postiže dobre rezultate, smatra se ženska Aplikacija izglede za buduće medicinske implantate. Istraživački tim je ustanovio da u potrazi za bolji izbor za liječenje kila bezbolneživce tijekom operacije, u ovom trenutku upotreba kompozitnih materijala i velik broj transplantacija, graftovi sa ograničen vijek trajanja, Degradacija materijala nije samo uzrok upale i dovesti do ozbiljnih komplikacija. Da biste riješili te probleme, ruski znanstvenici su počeli kako biste potražili alternativne novi transplantata i na kraju razvio Titan mrežaste Implantati.


Novih mladica je dobro rješenje za problem originalni degradacije kompozitnih materijala, uz pomoć struktura mreže, novi implantat ima dobra elastičnost, dobri efekti bili stekli u abdominalnu kirurgiju, stomatološku kirurgiju i odjel ortopedija . Znanstvenici su također pokušali koristiti ovaj mrežaste strukture proizvoditi različite veličine transplantata i postigli dobre rezultate. Metalne žice Titan metalne mreže graft, promjera od 30-38 mikrona, graft mrežaste sastoji od često 2 - 3 puta manja nego tijelo težine presatka zamjena, graft elastičnost i nova bolja svojstva je više Ergonomski.


U ovom trenutku, Rusija ima 50 bolnica u hirurškom tretmanu presatka kila, uz sve veću pozornost, više i više kirurzi počela pokušati iskoristiti ovaj novi implantata za dojke plastične kirurgije posebno angioplastika, stomatološke i ginekološka polje. Istraživači kažu da ovaj novih mladica, za razliku od tradicionalnih implantata ne izaziva upale i komplikacija zbog degeneracije i šire aplikacije može se izvesti in vivo.