Banner

News

Titanijum legure vojnih i civilnih potrošnih materijala i velikih aviona

Dec 15, 2017

Projekat izgradnje provincije Guizhou da posmatra scenu kao skup visokokvalitetnog vazdušnog odbrambenog oružja i opreme u civilnom livničkom poslu kao jednom od specijalizovanih livničkih preduzeća koja se nalazi u Anshun ekonomskoj i tehnološkoj razvojnoj zoni Guizhou Anji Aviation Precision Casting Co. impresionirani zastupnici satova.


Nedavno su novinari ponovo ušli u Anji Aviation Precision Casting Co., Ltd., a poslovna zgrada ukrašena je svetlom "natpisom za lijevanje", naglašavajući borbu i inovativnu korporativnu kulturu ove vojne kompanije.


"Postoje četiri pilot jedinice u grupi nacionalnih vazduhoplovnih industrija za vojnu i civilnu integraciju, a Anji Aviation Precision livenje je jedino u Guizhou-u. Sve najteže i složene vazduhoplovne legure titana, precizno livenje visoke temperature i drugi dijelovi vazduhoplova su proizvedeno ovde, a godišnja proizvodnja iznosi do 200 miliona juana ", rekao je ponosno zamenik generalnog direktora kompanije Anji i sekretar upravnog odbora Wang Zhihong.


Pomoću hiljada reformi preduzeća "kompanija Anji iskoristi prednost ubrzanju razvoja industrije civilne vojne integracije, uvođenju eksternih kapitalnih resursa, promovisanju transformacije i unapređenja preduzeća i nastojanju da izgradi" novu civilnu vojnu integraciju demonstraciona preduzeća sa "vojnom kapitalnom saradnjom + dubinom istraživanja.


"U 2015. godini, u staroj fabrici, u staroj fabrici, u staroj fabrici, u fabrici Xixiu, u fabrici je u stanju mirovanja, u kombinaciji sa" industrijskom transformacijom i razvojem vojne i civilne integracije, hiljadama preduzeća ". Koristićemo staru fabriku, dok je proizvodnja vojnih i civilnih ", rekao je Wang Zhihong.


Kompanija Anji je predstavila spoljna preduzeća sa proizvodnjom materijala, pregledima performansi. "Izlazna vrednost materijala prošle godine je oko 20000000 juana, a očekuje se da će ove godine dostici oko 50000000 juana. Pre ponovnog korišćenja stare fabrike, izlazna vrednost nije bila, a mi smo imali više od 10 patentnih pronalazaka u procesu. "Wang Zhihong je rekao da implementacija" 1000 transformacija preduzeća "nije samo visoko automatizovano i inteligentno novo fabričko područje, već i odlična prilika za Anji.


Prvobitno u vojnoj industriji, stopa iskorišćenja legura titana koju su radili vojni radnici Anji iznosila je svega 25%, a ostatak se može tretirati samo kao otpad. Nakon transformacije i nadogradnje, legura titana je reciklirana za civilne proizvode i realizovala potpunu ponovnu upotrebu, a razvijen je i niz vrhunskih civilnih proizvoda.


"Trenutno naši ventili uglavnom prodaju inostrana tržišta, jedinstvenu prodajnu cenu od deset hiljada juana, a na kraju je prisutan i niz automobilskih materijala, planirani su brojni civilni projekti. Ove godine naša civilna veličina iznosi oko 30000000 juana , očekuje se sledeće godine da će civilna veličina doći do 200 miliona juana. " Wang Zhihong je rekao da razvoj kompanije na tržištu Anji ima potpunu pripremu i očekivanja.


Građanska vojna integracija na istoku, Anji građevinska kompanija, Anshun avionsko livenje i specijalni legure materijala Industrijski park Aviation Industrial Park, u cilju ispunjavanja tehničkih istraživanja i razvoja, rezervi, pripreme avio materijala, kalupa i livenja proizvodnih kapaciteta potražnje inkubatorske avijacije i težiti se daljoj industrijskoj nadogradnji i tehnološkim inovacijama.


Kao i kompanija Anji, Guizhou i aviation Forging Co. Ltd. takođe su ubrzali tempo razvoja civilne vojne integracije.


20. novembra je u Šangajskom istraživačkom institutu u Šangaju održan prvi napredni dobavljač domaće aviokompanije C919 i konferencija za pohvale jedinice Shen Yan. Kompanija Guizhou anda osvojila je "veliki avion C919 prvi put letio napredni kolektivni" naslov.


U domaćim velikim avionima C919 R & D i proizvodnji, važna je milost i kompanije za unapređenje integracije vojne i civilne industrije. Pre toga, preduzeće je postalo važan dobavljač proizvoda od više od 30 međunarodno poznatih preduzeća.


"Kao vojno preduzeće, naša spoljnotrgovinska i civilna preduzeća činila su oko 20% ukupne proizvodnje od 300 miliona juana do skale civilnih vojnih integracija." Anda odeljenja za planiranje razvoja kompanije zamenik menadžera Wu Yuanbo uvod, izvorna vojna civilna zajednička linija nije samo sklon konfuziju, kapaciteta ne može zadovoljiti ogromnu tržišnu potražnju, mora nadograditi kroz transformaciju iz poluautomatizacije radi poboljšanja automatizacije i inteligentnih.


U julu ove godine, i projekat industrijskog parka Aviation Forging započeo je kao ključni projekat demonstracionog parka civilnih vojnih integracija u Guizhouu, Ontario je preduzeo povećanje profesionalnih visokokvalitetnih investicija za investiranje razvoja civilnog vazduhoplovstva u globalnu proizvodnju lanaca snabdevanja avio-zrakama ključnim korakom . "Vojna industrija mora imati otvoren um, trebalo bi da preduzmemo inicijativu da izađemo, molimo vas da uđete, a materijali koji se nabavljaju na prednjoj strani i prateća obrada na zadnjem kraju bi trebalo da pozovu privatna preduzeća da se sastanu i stvore visoko- kraj industrijskih klastera. " "Industrija kovanja srednjeg i nisko-završnog kovanja je prekomerna kapaciteta", "civilna vojna integracija" će biti usmerenje kompanije da iskoristi visokokvalitetno kovanje tržišta i traži otkriće i učiniti ga većim i jačim. (titanijum mikro srednji)