Banner

News

Titan tržište vijesti: Rusija obustavlja zabranu na US izvoz proizvoda od titana

Apr 20, 2018

Titana industrije Market vijesti:

Ministar trgovine i industrije u Rusiji, Denis Manturov, nedavno je izjavila da vladini dužnosnici predložio da zabrani izvoz Titan proizvoda u Sjedinjenim Državama kao odgovor na teške sankcije Rusiju Sjedinjenih država ranije ovaj mjesec. Međutim, Ruska vlada privremeno ne će usvojiti ovaj prijedlog.

Ukrajina jednom zabranjen izvoz prirodnog plina turbine za ruske brodograditelje kao dio anti-ruski sankcije; Ako Rusija također zabranjuje izvoz Titan proizvoda u Sjedinjenim Državama, to znači da Rusija nakon u Ukrajini.

"Ne pratimo stopama Ukrajinaca jer ovaj pristup će prvo utjecati na pošiljke VSMPO Avisma i svoj ruski američki zajedničkih ulaganja," rekao je. "Zašto tih para? Koje su nepovoljne odluke našeg poslovanja i Proizvođači?"

Nekoliko ruskih tvrtki, lokalnih vlasti i društvenih skupina su zauzeti lobiranje protiv niz mjera koje Dume (House of Commons) raspravlja o za osvetu za Američkih sankcija.

Dumu je u ponedjeljak da ga neće glasati na ove prijedloge prije svibanj 15. To će omogućiti predsjednik Putin vagati svoj način djelovanja u lice visoke međunarodne previranja.