Banner

News

Šipke Titan i Titan legure tržište izgledi

Feb 18, 2017


Jer industrijalizacija proizvodnje 1951, od otkrića Titan 1790. Titan postupno pokazuje svoj jedinstveni vrhunske performanse. Ne samo ima vrhunske performanse metalnu strukturu podataka, ali također ima odlične korozije u mnogim medijima proces. Primjena titana može dobiti očito tehničkog napretka i ekonomsku korist. Titan rezerve su deset puta veća od bakra, željeza, aluminija, nakon metal je poznat kao u andquot prostor metalandquot; andquot;.


Bogata resursima, zbog niza odlična svojstva titana. Nakon pojave industrijske proizvodnje od titana, odmah dobili visok stupanj pozornosti. Prvo, Primjena titana iz vojne i zrakoplovne industrije započeo već u 1951, Sjedinjene Države će se koristiti za titana na zrakoplov, bivši Sovjetski Savez, Ujedinjeno Kraljevstvo titanium materijali uglavnom koriste u području vojske i zrakoplovstva. Titan je prvi put korišten u zrakoplovstvu, zrakoplovstva tržište je bio glavni Titan tržište još uvijek račune za 50% od ukupne svjetske Titan tržište u 70-ih nakon odlične performanse od titana je široko prepoznat u civilnu industriju, metalurgiju, kemijsku industriju, električni power PC aplikacija kao što su civilna industrija povećao iz godine količinu stalan rast. Mislim da je s razvojem i razvojem šipke Titan i Titanske legure s vremena na vrijeme, ukratko. Porast u iznosu od titana s vremena na vrijeme, svijetle perspektive za daljnji razvoj novih aplikacija od titana na tržištu.

Svi objekti izloženi novi solarni kućanskih aparata, novu energiju vozila i drugih proizvoda štednje energije i zaštite okoliša, tako da ćemo osjetiti brz razvoj Chinaand #39; s nastajanju tempo života svih vrsta niskougljičnim i izlaganje proizvoda zaštite okoliša najviše crvenih zvijezda. U 6, 7 izložbene dvorane, raznih high-tech proizvoda svojim životima više pažljivo. Foto domaćeg borca, Shenzhou serije letjelica privlačnih, jer snaga je originalni Titan više od 18% čelika, pridružio Titan golf klub nije samo više izdržljiv, ali isto tako lagan. Automobilske kočnice dijelove, vanadija i titana ljuske nakon sudara, trajnim performansi je uvelike poboljšana. Perspektiva razvoja novih tržišta od titana je nekad dobro zaradio. Na duže staze, Primjena titana u izgradnji, automobil, računalo i drugih tržišta u nastajanju. Svijetla budućnost za nove aplikacije od titana.