Banner

News

Titan tehnologija i kineske Akademije znanosti da obavljaju In-depth suradnju

Apr 14, 2018


U eri trenutne konkurencije, doba promjene i ere međusobne, može razviti suradnja, suradnja može poboljšati i suradnja može biti win-win situacija. Suradnja i pobjeda su izbor vremena i izbor 1 + 1 je veći od 2. Na Veljača 15th, 2018, grupa od 9 članova od titana znanost i tehnologija razmjene grupa vodio tim stručnjaka Instituta za Metal istraživanja kineske Akademije znanosti (u tekstu "Metal Institute"). Direktor Instituta od metala i srodne dužnosnici prisustvovali su na recepciji. Iako dvije strane prvi put sreli, ali na temelju međusobnog razumijevanja u industriji i zajednički jezik u mnogim aspektima, ova razmjena rasprava je in-dubina i pragmatičan. Dvije strane se može opisati kao udarajući jedni druge.


U zamjenu, Titan tehnologije navedene tvrtke osnove proizvodne mogućnosti, novi proizvod razvoj sposobnosti i sposobnosti upravljanja i iznijela nade u dovodnim, materijalni industrijalizacije, materijal očuvanje istraživanja, istraživačke teme, osoblje uvod i zajedničkoj obuci. Pet područja dosegla duboko suradnju s metalima, komplementarne prednosti i zajednički razvoj.


U svom govoru, direktor Instituta metala potpuno prepoznala važnost high-end zatvarači za odgovarajući model, i priznata visokog standarda, počevši srednje, Napredno i moderno poduzeće mogućnosti Titan zlata tehnologije. Jasno je navedeno da znanstvena istraživanja i proizvodnje treba nadopuniti jedni druge i spremni su da rade na Titanu. Pet područja tehnologije staviti u mjesto suradnje: Podrška za materijalne potrebe i pružiti prilagođen razvoj; suradnja u industrijalizacija i istraživanje raznih oblika suradnje; i zajednička istraživanja i istraživačke teme za zajednička istraživanja i istraživačke projekte; resurse za razvoj; Trening, spremni povećati suradnju između bolnica, da dodatno istražite zajedničkoj izgradnji baze praktične obuke i izgraditi organske talenta krug. Osim toga, obje strane u razmjeni također njegovati dugoročne suradnje u razvoju međunarodnih tržišta i uspostavljanje zajedničke proizvodne baze.


"Razvoj suradnje je u to vrijeme, su spremni produbiti suradnju i spremni su da radimo zajedno," direktor Instituta metala je u usluga za uslugu. (Izvor: Titan tehnologija)