Banner

News

Volfram Međunarodna konkurencija je žestoka

Nov 06, 2017

Volfram Međunarodna konkurencija je žestoka


Trenutni međunarodni Volfram tržištu konkurencija pritisak je više veliki, dijelom zato što razvoja zemalja kao što su Vijetnam u učenju Kina industrijski Razvojni put, Rudarstvo i niske cijene Kina je Volfram tržište utjecaj, dijelom zbog iz diže cijene od volframa koncentrirati godine vidio profit od razvijenih zemalja, to je namjera promovirati Rudarstvo, rudnik Nacionalnog projekta. Ovdje je kratak uvod u Nadolazeći glavni rudarski i Rudarstvo mine u međunarodne Volfram tržišta:


Nalazi se u Nevadi puhler gori (Pilot Mountain) velike Volfram mina uskoro će biti pune eksploatacije. Rudnik pripada australski Raytheon mineralnih kompanija, mina ima četiri mineralnih sirovina, dokazane rezerve rude volframa je 17 milijuna 500 tisuća tona, razred 0.28%, povezane s litij, bakra i srebra, glavni Minerali su Volfram i litij. Izvješteno je Pripremni radovi uglavnom završen, je završio dvije godine prije u istraživanju depozita, 5-10 je niske cijene otvorene jame rudarskih, očekuje da imaju najmanje 15 godina u podzemnim rudnicima. Oko 1000 tona volframovog koncentrata se može proizvesti svake godine nakon stavljen u proizvodnju, Računovodstvo za 1% svjetskog tržišta volframa. Tvrtka Analizirali troškove rude volframa i procjenjuje se da troškovi volframovog koncentrata po kilogramu će biti oko 8 U. S. dolara.


Brdo Mollo Volfram rudnika, nalazi se u sjevernoj Australiji, također je dio Raytheon co Projekt je trenutačno u financiranju pozornice, ako je uspješan će se pokrenuti u roku od godinu dana nakon puštanje u pogon volframovog koncentrata iznosi procjenjuje na između 10 po kg za 11 dolara, u odnosu na povećanje troškova Nevada mina je uglavnom osami moć opskrba i troškove rada.


Rusija također planira povećati Volfram rudarstva, a očekuje se da još uvijek ima mnogo potopljenih rude pojaseva na Dalekom istoku, koje je jaka konkurencija za Kinu u budućnosti.


Almonty industrije, tvrtka u Španjolskoj, planira novi projekat, Valtriexal Volfram mina. Tvrtka kaže Valtriexal planira proizvesti godišnje proizvodnje od 1800 tona volframovog koncentrata, CEO je. Tvrtka sada ima četiri volframovog koncentrata projekt, nakon on-line, godišnje proizvodnje se očekuje do 8000 tona volframovog koncentrata.


Irski mineralna tvrtka Ormonde Rudarstvo trenutno razvija ulaganja u Španjolskoj na zapadu provincije Salamanca Balu Eko Pardo (Barruecopardo) od Volfram-Volfram, očekuje se da će službeno predstavljen 2018, godišnji 260 tisuća tona -36 milijuna tona rude.


Britanski posebne metale Corp vuk minerale uglavnom proizvodi Volfram i Limeni projekt za Hemerdon mina. Nalazi se u jugozapadnom dijelu županije Devon, Devon županije, Plymouth, i slovi kao jedna od niske cijene i visoko ekonomski potencijal Volfram mine". To je izvijestio da rudnik može biti zaključen resurse za vađenje rude 4 milijuna 14 tisuća tona, razred Volfram trioksid WO3 je 0,13% Hemerdon 2016 sgodišnje proizvodnje od 700 tona rude volframa i volframovog koncentrata s tržištem pokupi, to je oštar povećanje svoje 2017 godišnje proizvodnje od-2018.


Sve mine Volfram u Vijetnamu su temelji na Nuiphao moje Mashan grupe. Rude rezerve se procjenjuju na 66 milijuna tona i rude razreda je 0.21%. Polog ima širok spektar adsorpcijskom niska stopa i procjenjuje Rudarstvo razdoblje je 20 godina. U ovom trenutku godišnja izlaz volframovog koncentrata je 6000 tona, više od toga u Kanadi i Rusiji, rang drugi u svijetu, a sve veći za 10% godišnje. Vijetnam, najnižu cijenu rada, je najveći konkurent u Kini.


Ruande u Africi je glavni izvoz Volfram moje područje, postoje tri zemlje na zapadu, Volfram rude pojas, istočne su Volfram mineralizacija i, uglavnom za velike kvarc venu tip Volfram rude vene, Nia C Baangle (Nyakabingo) je najveći Volfram Volfram Ruande u Africi je ujedno i najveći poznati Volfram mina, više od polovice Volfram mineralne odavde ove zemlje. Volfram rudnik godišnji kapacitet od 2003 godine 69 tona ceste povećao do 2007 godine na vrhuncu 1534 tona, nakon 2011 godina stalan pad između 700-800 tona, 2016 godine, Ruanda Volfram proizvodnje 770 tona, je svjetski sedmi najveći izvoznik Volfram, Volfram izvoz zemlje Afrike, Ruanda, jedini domaći za taljenje biljka, zbog nedostatka kapaciteta obrade, tako da će većina izvoza mineralnih ruda, glavne rudarske opreme iz Kine, Kina je najveći Uvoznik, pa budućnost ovog područja uglavnom proizvodnja u velikoj Mjeri ovisi o kineski Volfram tržište situacija.


U sažetku, zbunjujući međunarodne Volfram tržišna situacija je uklonjena, Rudarstvo, i rudarski projekt napretka zavisi da li pokupiti Volfram tržište, li enterprise je isplativo, Kina je trenutni jaki Konkurenti Vijetnam, ipak je umjetne Rudarstvo cijena je niska, ali također idu kineski u procesu Rudarska cesta za zaštitu okoliša nije obraćao puno pažnje, a tijekom eksploatacije, u budućnosti će vjerojatno biti najveći konkurent u Rusiji, nakon svega, Dalekom istoku ploča tungsten rude rezerve, kako bi dobili osloboditi od ovisnosti o kineskom tržištu, vjerojatno će početi za razvoj novih resursa. Europe i Sjedinjenih država je ovisna o kineskom volframovog koncentrata može postati manje, s jedne strane, otpada Volfram oporavak tehnologija je razvijena, s jedne strane, ako Kina Volfram proizvoda cijene, moguće je potaknuti iskorištavanje vlastite zemlje i posljednja velika količina volframovog koncentrata neke nizvodno Volfram aplikacija tvrtke već imaju sirovina dobavljač je čvrst i stabilan, nije lako otvoriti novo tržište. I budući razvoj naše zemlje je pratiti razvoj tržišta "Devetnaest pojasa i ceste inicijativu", upućuje na buduće zemlje "The pojasa i ceste" duž veći razvoj prostora.