Banner

News

Što faktori određuju cijenu od titana

Mar 07, 2017

To je teško predvidjeti cijena od titana, ali općenito je relativno visoka cijena titana i šipke Titan. Danas, želimo da razgovaramo o predmet je faktora koji utječu na cijenu od titana materijala, tako da može biti namijenjena za podešavanje.


Jedan utječe na kvalitetu Titan kupaca zaprosio cijena, kvaliteta ovdje odnosi na površini titana, jer proces obrade pomoću različitih situacija nije ista, pa troškovi će biti drugačiji. Tako će utjecati na cijenu, obično detaljnije površinska obrada cijena je skuplji.

Titan profila na tržištu je vrsta čelika smještati i okrugli čelik je odabran i za proizvodnju sirovina, je naširoko koristi u industriji. Reći da njegova metoda proizvodnje, uglavnom u hladnog i toplog valjanja, tu je razlika u performansama između različitih procesa proizvoda, pa još moramo napraviti put odabrati prema svojim potreba.


S druge strane je materijal i debljina od titana, Titan legure proizvodi će biti relativno skupo, jer njegova izvedba je obično relativno dobro. Debljina Titanijumski proizvodi treba više sirovine, cijene će se povećati, prirodno viša cijena. Osim toga, boja, boja može biti teško dio cijena razloga, i pitamo se zašto ne iste boje će cijena nije ista, jer on je odraz kvaliteta je drugačiji.