Banner

News

Yunch Titanium prisustvuje otvaranju sajma u Hanoveru '18

Apr 24, 2018

Alex and Alvin on the Hannover Messe,day1

Alex i Alvin na Hanoverovom mesu, dan1

Alvin Liu i Alex Huo, lideri Yunch Titana, sa najboljim željama svojih kolega, učestvovali su na svečanoj ceremoniji otvaranja sajma u Hanoveru u Nemačkoj. Kao najveći svjetski sajam industrijske tehnologije, događaj je otvorio njemačka kancelarka Angela Merkel u prisustvu Enriquea Peña Nieto, predsjednika Meksika, gradonačelnika Hannovera Stefana Schostoka i Carl Martina Welckera, predsjednika Udruženja mašinske industrije (VDMA).

Hannover Messe

Hanover Messe

Yunch Titanium je vodeći dobavljač i proizvođač titanskih mlinskih proizvoda. Održavamo popunjen inventar i proizvodnu sposobnost mlinskih proizvoda od titana u ASTM / ASME / DIN / JIS i drugim standardima, uključujući listove / ploče, cijevi / cijevi, fitinge, šipke / šipke, žice, pričvršćivači i dijelove za kovanje, anode itd. takođe su specijalizovani za obradu i izvoz obojenih metala radi rešavanja korozije kao što su volfram, molibden, tantal, niobijum, legure nikla i cirkonij itd.

Kao predstavnici kineskih titanskih proizvoda, Alvin i Alex nosi zadatak predstavljanja najsavremenije tehnologije u proizvodnji i testiranju opreme titana, nezavisnih prava intelektualne svojine, takođe i istraživačkih i razvojnih objekata i sistema u svijetu. Na otvaranju, dobili su široko priznanje od evropskih kupaca.


Alvin and Alex and our ClientsAlvin and Alex and our Clients

Alvin i Alex i naši klijenti, dan1

"Verujemo da multilateralna saradnja može dati vrednost svima, zato smo posvećeni globalnoj trgovini rijetkim metalima", rekao je Alvin.

"Sa sedištem u" Titanium Valley ", Baoji City u provinciji Shaanxi u Kini, dugoročna smo posvećenost pomoći našim klijentima iz više od 50 zemalja širom Amerike, Evrope, Bliskog istoka i Afrike i Azijskog Pacifika." Alvin dodato.

Alvin i Aleks, koji imaju veliku odgovornost, i dalje su na sajmu. Ako ste zainteresovani, dobrodošli ste da ih kontaktirate direktno. Njihov broj kabina je: H13-F66-22.


Yunch Titanium factory panorama

Yunch Titanium tvornica panorama

Hannoverski sajam 2018, koji se održava u Hanoveru od 23. do 27. aprila, sadrži više od 80 panela i diskusija na temu "Integrisana industrija - povezivanje i sarađivanje" uz učešće više od 150 govornika i više od 6.500 izlagača iz oko svijeta. Očekuje se da će događaj privući više od 210.000 posetilaca. Najnovije izdanje sajma fokusira se na komunikaciju i interakciju između ljudi, IT platformi i veštačke inteligencije, koje čine kamen temeljac budućih fabrika.


kliknite ovde da kupite titanijum volfram, molibden, tantal, niobijum, legure nikla i cirkonij online