Banner

News

Navigacijska industrija Liangjiang nove oblasti ostvarila je jedini razvoj pet nacionalnih aeronautičkih legura titanijuma i komercijalnih raketnih projekata

Jan 03, 2018

Navigacijska industrija Liangjiang New Area realizovala je jedini razvoj pet nacionalnih vazduhoplovnih legura titana i komercijalnih raketnih projekata


Pre 2012. godine, prema izvještajima, industrija brodarstva u Chongqingu je gotovo nula, u 2012. godini uspostavili su dvije rijeke područje dvije rijeke Air Investment Group, razvoj industrije pomorstva, nakon 5 godina izgradnje, okrug je uveo Pilatus, Ernst dragon stroj proizvodna preduzeća, Civil Aviation College, Institut za aeronavtiku Kina Liangjiang sistem vazduhoplovne škole, i brodske operacije, finansije, vazduhoplovnu avijsku avijaciju, informativni lanac industrije. Trenutno je Liangjiang New Area prvobitno izgradio razvojni obrazac cjelokupnog industrijskog lanca, prerađivačke industrije, proizvodnje i operacije + usluga industrije, snage transportne avio industrije, čitavog industrijskog lanca, novog kompozitnog metalnog materijala "R & D + proizvodnja + lanac snabdevanja ". Uvedeno je skoro 20 projekata, a investicija prelazi 30 milijardi juana.


Odgovorna osoba investicione grupe za dve aviokompanije, Liangjiang New Area shipping industry u zemlji da bi postigla samo pet, i to: jedini plovni NDRC označio je čitav industrijski pilot lanac lanca; samo tri brenda imaju navigacijske modele 6 i 1 u istraživačkom modelu parka; jedini park bio je jedini sistem mrežnog operatera za letove; uspostavio profesionalno lizing preduzeće Park; samo park obuhvata obuku za plovidbu i na usluzi kao obuku za privatne aviokompanije i obuku osveženja.


Kao podrška relevantnim odeljenjima upravljanja, Longxing generalni aerodrom postao je prvi jugozapad koji je dobio dozvolu za opću operaciju aerodroma. Stanica za letenje u Čongking Longxing (sistem letenja) postaje prvi nacionalni autoritet za civilno vazduhoplovstvo koji je ovlašćen, sa generalnim izveštavanjem o planiranju letenja, lokalnim meteorološkim podacima, prosleđivanjem podataka i srodnim odjeljenjima interaktivne stanice za letjenje i formalno započinje testiranje 8. novembra ove godine.

Podrazumeva se da je stanica za letjenje jedno od važnih sredstava za garantovanje opšteg vazduhoplovnog leta, za plan generalnog vazduhoplovstva da obezbedi pravovremenu uslugu, meteorološke usluge, informacione servise i usluge alarma, podršku letenju, spasavanje u vanrednim situacijama i druga srodna podrška usluge zračnog saobraćaja. Implementacijom reforme upravljanja niskim nadmorskim visinama u Kini, u Kini je izgrađeno i izgrađeno 10 stanica za letjenje.


Vrijedno je napomenuti da su, pod pretpostavkom nacionalnog industrijskog izgleda, dvije rijeke New Area počele proširiti svemirsku industriju. Trenutno su uspješno uvedeni veliki broj naprednih projekata za proizvodnju svemirskih zrakoplova, kao što su dijelovi za teške dijelove vazduhoplova, legure legura avijacije, komercijalne rakete, lopatice motora, avijacija i sl. Legura titana razvijena od strane Chongqing Jin Shili Titanium Industry Co. Ltd uložila je 2 milijarde 400 miliona juana za izgradnju proizvodne baze, nakon izlazne vrijednosti od oko 3 milijarde juana, glavnog razvoja i proizvodnje vazduhoplovnih i gasnih turbina sa materijalima od legiranog titana, kovanje i druge metalne materijale, kako bi se zaštitile kineske vazduhoplovne i gasne turbine visokog nivoa snabdijevanjem legionom legiranom legurom za avionske motore, konstrukciju vazduhoplova i konstrukciju nosača za vazduhoplovne materijale, legure titana, visoke temperature i niske temperature gasne turbine s poljem titana legura dostigla svetski nivo. Projekat je započeo u septembru ove godine. Ulaganje postrojenja i opreme iznad 300 miliona juana, očekuje se da će biti završeno u maju iduće godine i da će biti pušten u proizvodnju u junu.


Komercijalna raketa razvojne osnove nula jedan projekat, planira početak izgradnje u januaru 2018. godine, plan čvrstog raketnog motora, motor vlastitog stava i kontrola orbite krajem 2017. godine, ispitivanje tla, očekuje se prva polovina 2018. godine da provere test dovršen u drugoj polovini prvog civilnog raketnog leta, masovnu proizvodnju 2019.