Banner

News

Cirkonij Titan Placer nastavlja biti popularan u svijetu, vjetar Vane opet diže cijene

Sep 20, 2017

Cirkonij Titan placer nastavlja biti popularan u svijetu, vjetar vjetrokaz opet diže cijene


Uzimanje u svijetu poznati Lu AI Zr placer proizvodnje kartica resursa (Iluka resursa) najavio u listopadu će opet biti proizvod cijena od $130 po Toni od cirkonij placer ($161.89 / Toni) do 1230 USD/tona, ovo je već drugi put ove godine to je tvrtka podigao cijene svojih proizvoda.


Kao svjetski vodeći proizvođač cirkonij placer proizvoda, tvrtka je preuzela vodstvo u uvođenje cirkon plutanje referentne cijene u 2015, tako da cijena cirkonij depozita u industriji je transparentan i pouzdan.


Mjerilo cijena ovisi o kvalitetu proizvoda, mjesto podrijetla, način transporta i drugih faktora.

"U većini slučajeva, AI Lu kartice cirkonij cijena mjerilo zasniva se na pijesku proizvodnja četvrt ili pola godine, godišnja financijska situacija utvrditi, ali cijena je zbog žestoke tržišne potražnje, tvrtka je smatrala potrebnim podići cijenu" Lu AI stanje kartica ment u najavu.

Nova cijena primjenjivat će se od 1 siječanj 2017 31 ožujka 2018.


AI Lu kartice potvrdio u isto vrijeme, zbog Jake tržištu potražnje, u ovoj fazi nije lako predvidjeti cijena nakon vremenskog razdoblja, treba uzeti u obzir kupca potražnje i nizvodno industrije trendova za određivanje cijena, kako bi se osigurala održiva proizvodnja , a mogu maksimizirati povrat dioničarima tvrtke.


Referentna cijena za 2015 je 1105 $ / tonu, u prvoj polovini 2016 $950/tona, diže do $1010/tone u trećem tromjesečju i diže do $1100/Toni u svibnju ove godine.


2017. u prvoj polovici izvedbe i povećanje proizvodnje i tržišna cijena visoka pomoć, smanjenje obveze za gotovo 40%.


U istom razdoblju proizvodnja polu godišnje cirkon, Jin Hongshi i umjetan Jin Hongshi povećala za 36% tone u prvih 16 mjeseci u godini u odnosu na 453 tisuće tona u prvoj polovici godine.

Prosječna godišnja prodaja cirkon proizvoda je oko 350 tisuća tona, glavni kupci iz Kine, a potražnja za stabilnost, u posljednjih nekoliko godina, europskih zemalja, osobito Italija i Španjolska keramičke industrije potražnja stalno raste.


Proizvodnje u drugom kvartalu 2017 je 221 tisuće tona, s projektima u Australiji i Sjedinjenim Državama doprinosi 177 tisuća tona.


Uz rastuće potrošnje rudarski proizvodi, Lu AI kartice u lipnju ove godine objavio da namjerava ponovno u prosincu ove godine, Jess - Ambrozijanskoj (Jacinth-Ambrozija) projekt.